info

L'Escala

por gentileza de:

 

Visita el Facebook de Regina Visita el Twitter de Regina

Info L'Escala L'Escala és un captivant poble mariner, situat al golf de Roses, just entre Empuriabrava i l'Estartit. La seva privilegiada situació i el seu medi natural l'han convertit en un lloc turístic dels més visitats, amb un paisatge marcat per turons i pins, cales amagades, i llargues platges de sorra fina. El casc antic de l'Escala es caracteritza pels carrers estrets, amb les seves botigues, bars i cafeteries, on sempre s'inspira un ambient molt agradable. Alhora cal destacar el passeig de Riells, el port dels pescadors i el Port Nàutic i esportiu.
Al nucli antic de l'Escala té lloc cada dia el mercat de la fruita i de la verdura, i els diumenges -al passeig marítim- es troba el gran mercat setmanal. El centre de l'Escala i la zona de Riells es caracteritzen per les seves nombroses botigues, restaurants, bars, cafès, pubs i discoteques i també les festes són part important de la història de l'Escala. D'aquestes destaquen la festa del Carme, la festa de l'Anxova, els concerts d'estiu, els espectacles del Triumvirat, les sardanes i la concentració de gegants.
Aviso Legal | Condiciones de Reserva | Links | © Copyright 2011 - Inmobiliaria REGINA | Todos los derechos reservados | By Autor: Grup GC Online