info

L'Escala

por gentileza de:

 

Visita el Facebook de Regina Visita el Twitter de Regina

Info L'Escala L'Escala is gelegen in de baai van Roses, een van de mooiste baaien van de Costa Brava, tussen Empuriabrava in het noorden, en L'Estartit in het zuiden, dicht bij de Franse grens.
Het vissersdorp wordt gedomineerd door een prachtig landschap, met pijnbomen begroeide heuvels en prachtige, lange zandstranden. Het moderne centrum van de stad en de prachtige oude stad, met zijn kronkelende en gezellige straatjes, bevinden zich direct aan de kust. Maar het bereik van de vissers- en jachthaven en de boulevard van Riells hebben ook een speciale flair.

In het oude centrum van L'Escala elke dag is er een groente-en fruitmarkt, en op zondag is er het strand van Riells de grote wekelijkse markt. Het centrum van L'Escala en de toeristische zone in Riells wordt gekenmerkt door tal van winkels, restaurants, bars, cafes, pubs en discotheken en vormen een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van L'Escala. Dit omvat het feest van St. Carmen, de ansjovis festival, zomerconcerten, de prestaties van de Romeinse triumviraat, de Sardana dans en de concurrentie van de reuzen.
Aviso Legal | Condiciones de Reserva | Links | © Copyright 2011 - Inmobiliaria REGINA | Todos los derechos reservados | By Autor: Grup GC Online